Martin & Claudia / Bali

dag 12 sanur.

Good afternoon!

Het is hier nu half 9 's avonds, en we zitten in de Lobby. Er is weer live muziek dus erg gezellig. Vandaag hebben we niet veel gedaan haha. We zijn om kwart over 9 uit bed gegaan en hebben weer ontbijt gehad. Daarna direct in het zwembad gedoken om 11 uur. Even heerlijk wakker worden!

Anderhalf uur later zijn we weer naar de kamer gegaan en hebben onze spulletjes gepakt voor 't strand. We dachten, nu we hier toch zijn in Sanur kunnen we net zo goed even aan het strand gaan liggen. Nou houden wij daar allebei niet van maar toe maar. Je moet toch wat deze laatste paar dagen. En we willen het rustig aan doen, dus dan maar naar 't strand.

Daar ook een tijdje gezeten. Weer lekker bruin geworden. We hebben heerlijk op een strandstoel gelegen en even een beefburger gehad. Lekker hoor 't vet droop eruit haha. Het voelde erg warm aan vandaag 't kon wel 40 graden of meer zijn naar ons idee.

Nou goed. Daarna weer naar de kamer gegaan. Moe dat we waren. We zijn even op bed gaan liggen, en zijn ook zo in slaap gevallen om 4 uur. Haha, we werden net pas om 7 uur wakker. Beide even gedoucht en nu dus zittend in de lobby.

Vanavond op de kamer nog even kaarten (pesten) en dan is het weer tijd om te gaan slapen. Kortom een lange relax dag. We willen de laatste paar dagen even rustig aan doen.. Omdat we straks nog een lange vlucht voor de boeg hebben.

Mmm. Dat was het alweer voor vandaag. Niet veel beleefd haha. Nog wel een paar foto's gemaakt. Dus dat is in ieder geval weer wat!

Oh en Carina.. Wij hebben jou dubbelganger gevonden! Wij waren vandaag bij ´t zwembad en in de verte kwam iemand aanlopen. Claudia zou zweren dat jij ´t was. Zelfs van dichtbij nog. Qua doen en laten was het precies jij haha. Erg grappig, en ze was ook nederlands hoorde wij. Dus jou dubbelganger woont lekker dichtbij!

Oh, je loopt er net weer langs.. Oh nee, dat ben jij niet. Maar zo lijkt t wel hahaha

Dat was ´t dan.

Tot morgen!

Liefs x ons.

Carina

Haha, ik ben toch echt hier hoor......

Helaas aant het werk, was het maar zo dat ik ook daar zat!!!

Pa & Ma de Jonge

Hoi Ik zie jullie lekker badderen in dat mooie zwembad ,
maar hebben jullie al gesnorkeld in de grote oceaan?
Want daar zijn natuurlijk mooie tropische vissen.
En is de zee zo helder als jullie dat op plaatjes hebben gezien?
En kunnen jullie de zon ook daar mooi onder zien gaan?
bevalt het hotel nog steeds goed ?
Vermaken jullie je de laatste paar dagen nog maar want het is zo weer voor bij.
Grt xx Pa & Ma

Martin & Clau.

hierbij de antwoorden op jullie vragen haha.

nee, we hebben nog niet gesnorkeld. nog niet echt zin en tijd voor gehad. ja misschien vandaag maar dan nog niet veel zin in haha.

de zee is inderdaad erg helder. in het noorden (lovina) eigenlijk wat meer dan hier. we hebben nog niet eens gezwommen in de zee, zal ik je vertellen. :p toen wij in lovina naar de dolfijnen gingen, ging de captain nog langs een stuk zee waar het gigantisch helder was.

de zon gaat aan de andere kant onder. die zien we dus hier niet onder gaan. hebben we in lovina wel gezien.

het hotel bevalt nog prima! we genieten er nu nog even van zolang het nog kan.

groetjes. x