Martin & Claudia / Bali

dag 6 lovina.

Hallo allemaal!

We zitten nu heerlijk in het restaurant te eten. Het is hier nu bijna kwart voor 9.

Martin heeft net heerlijk genoten van zijn t-bone steak. Moet heerlijk zijn volgens hem :D

Claudia heeft gekozen voor de Chicken Wings. Net zoals in NL dus wat dat betreft ook erg lekker.

Vanmorgen werden wij wakker om 9 uur (ja, wij hebben even lekker uitgeslapen na die lange reis van gisteren) en een regen.. echt heel erg. het viel weer met bakken uit de lucht.

wij natuurlijk balen als een stekker. Het leek net of wij de regen van Ubud mee hadden genomen naar Lovina. dat was dus wat minder. Maar rond 12 uur werd het droog.. en het werd me toch een potje warm! De zon kwam er ook lekker door.

Dus wat hebben we vandaag gedaan.. Heerlijk NIKS. lekker relaxen. We wouden wel van alles gaan bekijken, maar toen zeiden wij tegen onszelf.. wij verdienen het wel even om heerlijk te relaxen en te genieten van de vakantie. heerlijk in de zon.
Dus zijn wij het zwembad ingedoken, lekker verfrissend! daarna op de strandstoel gelegen,

en als de zon dan scheen. WOW! niet te harden, het brande erop. Dus ja, na een uurtje waren wij weer lekker bruin haha. voor het eerst hoor in onze vakantie dat we even van de zon hebben genoten bij het zwembad. HEERLIJK!

Daarna weer even naar het huisje gegaan, en buiten lekker gelezen uit de boeken van Carina en Ronald, JA, martin heeft ook gelezen haha :) En viel daardoor in slaap. haha.

Om weer wakker te worden zijn wij weer naar het zwembad gegaan hier bij het hotel en hebben het boek meegenomen, toen hebben we daar nog even gelezen maar jeetje, wat zijn die chinesen allemaal rumoerig! geschreeuw en gelach in het zwembad, geen idee waar ze het over hebben maar goed, heel luidruchtig, dus Clau kon zich niet echt op haar boek concentreren.

Daarna, zijn we weer terug gegaan naar het huisje, en hebben we even de ansichtkaartjes geschreven, die doen we morgen op de bus, dus geen idee wanneer ze aankomen.

Vervolgens zijn we rond half 6 naar het strand gelopen, om te kijken of het helder was voor de zonsondergang van half 7. maar dat was niet zo, maar wel hele mooie foto's gemaakt. En een lekkere strandwandeling op het vulkaanstrand.

Nu zitten we dus in het restaurant. En gaan straks ons toetje bestellen.

elke dag uit eten wordt straks toch wel een duur grapje, al heb je hier voor 2 personen eten& toetje voor 25 euro, dus dat valt op zich nog wel mee.

Morgenvroeg gaan wij om half 7 op een bootje de dolfijnen spotten! echt zin in, als het maar niet zo regent als vanmorgen. Daarna waarschijnlijk nog even een jetski huren hier, die zagen we eind van de middag op het strand liggen en wordt verhuurd, dat lijkt ons wel leuk hier op deze kalme zee van Lovina.

Dat was het weer voor nu.

Tot snel!

Liefs ons.

P.S. Martijn en Sas veel plezier op de bruiloft morgen! maar dat komt vast wel goed. :)

P.S.S. die kikkers hier maken hele rare geluiden in vergelijking met nederland.

dan hebben wij nog niks te klagen met onze vijver kikkers. jeetje wat een herrie haha

ma de Jonge

Hallo daar, Een toetje voor 25 euro? valt nog wel mee? HOE EEN TOETJE MOET DAT WEL NIET ZIJN , iK HOOP DAT JULLIE WEL DOLFIJNEN ZIEN. GROETJES MA

ma de Jonge

wat een mooie foto's gr ma

martin en claudia

hahahaha. nee het eten (t-bone steak en chicken wings) en het toetje SAMEN voor 25 euro :) haha. dat valt nog wel mee toch :P nee zo'n groot toetje was het niet voor 25 euro

pap mam en jessica

hey
leuke verhalen en fotos we zitten elke dag achter de computer om te kijken en te lezen wat jullie gedaan hebben. het ziet er echt heel mooi uit allemaal!!!!
heel veel plezier en geniet ervan.
groetjes ons

Michel en Monique

Hey hoi.

Net weer even jullie belevenissen gelezen!
Leuk hoor en wat een mooie foto's!

Geniet er nog maar lekker van!

Groetjes Michel en Monique.

Ma de Jonge

Hallo
25 euro voor alles is niet duur, ik las het verkeerd ik las al een toetje voor 25 euro (ik had de leesbril niet op ha ha ) Jullie moesten de groeten hebben van opa en oma . Ik zit al te wachten op een nieuw verhaal en foto's ,spannend. Hoe is het ontbijt s'morgens? Ik hoop dat jullie het vandaag droog hebben gehouden, (hier is het nog wel de hele dag droog) groetjes ons doei

Ma de Jonge

Hallo, leuke foto's, en mooi dat jullie nog dolfijnen hebben gezien. Wij hadden hier net een bui regen. voor straks slaap lekker, en een goede reis morgen. groetjes.