dag 9 sanur.
Hallo allemaal!
Daar zijn we weer. Gisteravond lekker lang bij Jimmy's gezeten! Was erg gezellig. Later kwamen we weer op de kamer. Nog geen zin om te slapen in die vieze bende, dus hebben we nog even gekaart.
We vertikten het om beide in een bed te slapen, dus hebben we de hele nacht samen in een 1 persoonsbed geslapen. Ja wat moet je dan . haha. Wel heel beroerd geslapen en om half 8 al wakker en eruit gegaan. Even ontbijt gehad bij dat hotel en toen naar het strand gelopen. We hebben de boulevard afgelopen (pokke eind) En toen door een slingerweg door het centrum weer terug naar het hotel. Toen was het al kwart voor 12 . Dus op de straat taxi aangehouden en gevraagd of hij ons van ons ene hotel naar 't andere kon brengen. Dat kon wel. Dus hij mee, en wij de koffers gehaald uit het hotel. Uitgechecked en op naar 't nieuwe hotel.
Daar aangekomen na nog geen 5 minuten.. Nou wat een verschil, wat een luxe. Het is dan wel gewoon een hotel maar wat een verschil.
We moesten nog even wachten voordat we naar de kamer konden omdat de boeking nog niet helemaal gereed was. Dus eventjes gewacht en daarna in de lift naar de 4e verdieping. Kamer binnenkomend, nou netjes hoor! Lekker boxspring bed en voor de rest ook erg netjes, wij hadden niks meer te klagen, en dan krijg je ook nog een kamer met poolview wat wil jenog meer :D (zie foto's)
Na een tijdje op de kamer gezeten zijn we eindelijk daar wel het zwembad in gedoken. Lekker hoor, en wat een mooi zwembad, ongeveer 110meter lang. Alles is daar erg goed verzorgd en de mensen zijn erg aardig.
Daarna zijn we met de shuttle service van het hotel naar een Shopping Mall gegaan. Het leek net de zwarte markt in beverwijk. Alles hutjemutje op elkaar enzo. Maar toch een aantal leuke dingetjes gekocht. Daarna weer terug gegaan naar het hotel.
Even gezeten, gedouched.. En toen met de taxi naar de McDonalds geweest. Ja, alweer ja! Lekker goedkoop joh, we bestellen hier hetzelfde als in nederland altijd en zijn 10 euro goedkoper uit voor hetzelfde goedje. Dus dat scheelt nogal.
Daarna zijn we terug gegaan naar een winkeltje die voor ons een bordje heeft gemaakt.(Zie foto) Ja ja, handgemaakt. En komt zeker bij ons aan huis te hangen! Nu kunnen we in ieder geval zeggen Fam. Komduur :D de tekst en het lakken heeft deze man in een halve dag gedaan. Hij heeft echt de tekst met een bijteltje uitgehakt. (zie foto)
Nu zitten we weer bij Jimmy's gezellig aan de red bull. :D Daarna gaan we even over de boulevard op het strand terug naar het hotel. En morgen even lekker uitslapen. Waarschijnlijk nog even scootertje huren en naar Kuta. (toeristische stad van bali) met veel watersport.
Dat was het dan weer voor vandaag. We houden de reacties weer in de gaten! BEDANKT.
Liefs. Ons.
Fijn dat jullie nu wel een goed hotel hebben, kunnen jullie weer lekker gaan genieten!
Het weer is hier echt waardeloos!!!! REGEN echt nederland dus.
Ga nog even jullie foto's bekijken.
Oh ja, Bailey heeft afgelopen donderdag een date gehad met Mannie hahaha. Hebben samen in het bos gelopen en dat vond ze heel erg leuk! Bianca had haar russels ook mee en Bailey vond Rinus erg interessant. Ze trokken steeds naar elkaar toe, leuk om te zien. Natuurlijk waren we onze camera's weer vergeten :( SORRY!
Jullie maken wel wat mee zeg,dus de programma"s op t.v kloppen wel over vieze hotels.Goed van jullie dat je daar geen genoegen mee nam.Prachtige foto"s.Wat een uniek naam bordje hebben jullie,goed over na gedacht:familie ,i.p.v.Claudia en Martin.Prachtig om de lievelingsdieren van Claudia in levende lijve te zien.We wachten op de volgende berichten.