dag 11 sanur.
Hoi allemaal.
Vanmorgen hebben wij weer een heerlijk ontbijtje gehad. Daarna zijn we op de scooter vertrokken naar de Bali Zoo. Ben je net onderweg op een soort snelweg. Staan daar de wereld politie agenten die alle scooter rijders van de weg af trekken. Nou hadden wij al gelezen over een internationaal rijbewijs wat je moet hebben. Dus wij zagen de bui al hangen.
Bewijs laten zien, en nee hoor.. Daar gingen ze niet mee akkoord. Ter plekke 100.000 rupiah betaald (8,61) en we konden gewoon weer door rijden. Dat moet ons weer gebeuren hahaha.
Weer verdwaald op weg naar de Bali Zoo, maar een aardige jongen op een scooter wou ons wel even een stuk op weg brengen, zo was het inderdaad makkelijker te vinden. Nou, de zoo was heel leuk! Kunnen ze in Emmen nog een puntje aan zuigen. Prachtige beesten, alles mooi aangekleed enz.
Daar hebben we natuurlijk ook de wereld foto's gemaakt.
Weer terug op de scooter van Bali Zoo naar Sanur. Normaal gesproken doe je daar 20 minuten over, maar wij waren natuurlijk weer eens verdwaald. Anderhalf uu r later kwamen we weer aan in Sanur. Blij dat we er weer waren, en een scooter huren in een onbekend groot land doen we nooit weer haha. Aangekomen in het hotel, direct in onze zwemkleding gestapt en in het zwembad gedoken. Heerlijk na zo'n lange scooter rit.
We zitten nu weer op onze hotel kamer. We gaan straks nog even op de scooter naar de winkels en dan brengen we dat ding weer terug.
Het is hier nu kwart voor 5. En we zijn al erg moe haha. Met dit weer wordt je echt snel moe. Het is vreselijk warm. Broeierig warm. Nou zagen we dat het in NL helemaal geen mooi weer is dus wat dat betreft hebben wij niks te klagen
Sas en Martijn, we zijn blij dat Bailey het naar haar zin heeft. En wat leuk dat ze het goed kan worden met Mannie enzo We zagen vanmiddag een foto van Zito op Hyves. Wat een joekel is dat geworden ja in zo'n korte tijd! gaat alles verder goed met hem?
Nou mensen dit was het weer voor vandaag. Misschien vanavond nog even een kleine update. Maar dat zien jullie dan wel weer.
Fijne middag nog!
Groetjes vanuit Bali.
Met Zito gaat het goed. Ben gisteren weer even naar de DA geweest en hij heeft nog wel een onregelmatige hartslag, maar eigenlijk alleen als hij bang is (de tafel bij de DA vind hij niet zo leuk) Ze liet mij het hartje ook even voelen en ben hem toen in zijn nek gaan kriebelen. Hier werdt hij weer rustiger van en toen was zijn hartslag ook weer goed. Nu moeten we dus kijken wat zijn hartje doet als we op de club zijn en als het dan goed blijft, mag hij gewoon sporten!!! Duimen dat het goed gaat dus.
Bailey en Nika kunnen elkaar dus echt niet met rust laten!!! Ik moet ze soms gewoon ff appart houden, want die twee kunnen de hele dag wel met elkaar spelen! Om gek van te worden af en toe hahaha
Fijn om te horen dat het goed gaat met Zito! Inderdaad duimen dat het zo blijft. Zou leuk zijn als Martijn er ook echt wat mee kan doen.
Bailey en Nika lijkt ons inderdaad ook een leuk stel! Blij dat zij het zo goed met elkaar kunnen vinden :D Heel apart om te horen dat Bailey druk aan het spelen is en wij zitten hier op Bali. Wil ze ook wel goed eten?
Ze eet 2 x daags 160 gram, zonder problemen! Ze heeft het vaak als eerste op hahaha